Dormir o no dormir

Alguna vegada has sortit a fer voltes amb el cotxe perquè els teus petits dormissin? O has estat fent voltes amb el cotxet per casa a les 2am perquè tornin a agafar el son? T’has despertat a les 4am, tot encarcarat, en un raconet del bressol del teu fill, adolorit i amb fred? Hi ha un pollo màxim cada vegada que es presenta l’hora d’anar a dormir? Trigues 1 hora llarga cada dia per aconseguir que es faci el silenci?
  • Si et passa alguna d’aquestes situacions, creus que les has normalitzat?
  • T’has resignat i creus que és l’única manera de gestionar-ho?
  • T’aixeques cada matí de mal humor, cansat o sense saber com faràs seguir tot el dia?
  • No trobeu el moment ni l’energia per a la intimitat amb la teva parella?
Doncs pot ser diferent.
Hauria de ser diferent.
Cal que sigui diferent.

Per tu i la teva parella. Per la vostra salut física i mental. Per la higiene del son de tota la família. Però sobretot també pels teus fills. Per la seva salut i la seva educació.

Sovint funcionem amb estratègies, mal anomenades, de supervivència perquè anem desbordats i esgotats, sense ser conscients que en realitat, estem posant els ciments de molts altres aprenentatges a través de la rutina d’anar a dormir. Ciments com l’autonomia, l’autoregulació emocional, la interiorització dels aprenentatges diaris, les normes i els límits de convivència, etc.

Per això, i encara que et sembli impossible canviar aquestes “festes/raves” nocturnes, gens divertides, et prometo que podeu fer-hi el tomb i t’encoratjo a buscar ajuda i/o invertir temps i les pautes adients perquè tots pugueu descansar.

Sobretot perquè tu, mare o pare, campions de l’acompanyament diari i vital del vostre fill, necessiteu i mereixeu un bon descans. I sobretot també perquè aquest descans vostre es convertirà en millor harmonia familiar.

Yes, YOU can!

Txell Gelabert logo negre
Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a txell@coaching-familiar.com

× Et podem ajudar?